Features & Benefits

Billing details

Your Products

Product
Quantity
Price
3 kotak Dmagia Dietmealz
Free 21 Hari Coaching + Lucky Draw + Money Back Guarantee
RM360.00
Paling Laris
2 kotak dmagia dietmealz
Free 14 Hari Coaching + Lucky Draw
RM240.00
1 Kotak Dmagia Dietmealz1
RM120.00

Your order

Product Total
3 kotak Dmagia Dietmealz  × 1 RM360.00
Subtotal RM360.00
Shipping
Total RM360.00
  • Pay with Billplz.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

100% JAMINAN PULANGAN WANG

100% KEPUASAN PELANGGAN

100% KUALITI TERBAIK

Soalan Lazim

Boleh tiada masalah.

 Ambil buah sebab buah ada gula yang semula jadi. Jadi boleh menghilangkan rasa craving terhadap gula. Ambil lah dalam portion yang betul.

Sahur : 1 sachet Dietmealz + 2 kurma ( boleh tambah 1 keping roti wholemeal + peanut butter / tuna jika berat melebihi 70kg ) , Air kosong 800ml – 1L

Berbuka : 1 sachet Dietmealz + 2 kurma , 1 mangkuk kecil buah, Air kosong 800ml – 1L

Moreh ( 9-9.30 malam ) : hidangan suku suku separuh makanan sihat ( jika masih kenyang, kecilkan portion tapi jangan skip ya ) , Air kosong 800ml -1L

Semasa ambil Dietmealz boleh tambah wholemeal bread + telur / tuna / peanut butter / jam tanpa gula / buah . Digalakkan bancuh dietmealz bersama susu soya / almond milk tanpa gula . Semasa lunch , sama seperti orang biasa cuma portion lebih besar sikit dan ambil Calcium secukupnya. Breastfeeding mom nak kurus kena bagi anak menyusu dengan kerap kerana ia boleh menurunkan berat badan ibu. Senaman jangan lupa.

Boleh tetapi pastikan NO sugar ya atau ambil ja black coffee.

Ambil 1 sachet sahaja sehari dan boleh ambil pada bila-bila masa. Ikut kesesuaian jadual kita. Sebagai contoh kalau selesa untuk membuang pagi, ambil la Dietcleanz pada sebelah malam. Pengambilan DietCleanz sangat membantu penurunan berat yang cepat. Jika obese memang anda disaran untuk mengambil Dietcleanz setiap hari. 

Jika berbentuk kapsul boleh makan. Jika berbentuk liquid jangan makan kerana biasanya mengandungi kadar gula sangat tinggi kerana pengilang mahu cover rasa pahit herba

Hanya gula natural seperti stevia dan lakanto (monk fruit extract) dibenarkan. Itu pun ambik sikit je ya 

Boleh ambil WHOLEMEAL PASTA, WHOLEMEAL BREAD, WHOLEMEAL WRAP. JANGAN SESEKALI AMBIK MEE & KUEW TEYEW.

Ibu mengandung BMI normal tidak digalakkan mengambil Dietmealz. Walaubagaimanapun jika BMI melebihi 27 dan dinasihatkan mengawal berat oleh Dr, anda dinasihatkan tidak mengambil Dietmealz pada 6 bulan pertama kehamilan kerana dikhuatiri ibu berasa kenyang dan tidak mahu mengambil makanan yang seterusnya mengganggu bekalan nutrisi kepada bayi. 

error: Content is protected !!
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

PERHATIAN! Kepada yang nak buat pesanan Cash On Delivery, Pastikan anda benar-benar BERMINAT nak buat pesanan. Jika anda hanya sekadar buat tempahan PALSU, Nama & Nombor anda akan kami BLACKLIST di semua Platform Media Sosial dan Persatuan Online Busines!