DMagia DietMealz

Come With Belgium Chocolate Flavored & Korean Strawberry Flavored

turun Berat Badan Dalam Masa 7 Hari

Meal Replacement ( Makanan Tambahan ) yang akan membuatkan anda sentiasa kenyang dan bertenaga serta membakar lemak2 yang lama bertapak di badan

kelebihan DMagia DietMealz

Green Tea

Pengambilan teh hijau secara berterusan yang tinggi catechins menyebabkan penurunan lemak badan dan tahap kolesterol LDL, menyumbang kepada penurunan risiko obesiti dan penyakit kardiovaskular.

Guarana

Menghilangkan rasa lapar, Merendahkan kolesterol dan asid lemak, Memperbaiki system penghadaman

Garnicia Cambogia

Meningkatkan pengoksidaan lemak sambil mengurangkan lipogenesis de novo dan pengurangan spektrum gen yang berkaitan dengan obesiti.

White Kidney Bean

Mengurangkan glisemia dan penyerapan kalori dengan mencegah atau melambatkan pencernaan karbohidrat kompleks yang membawa kepada rasa kenyang yang lebih lama dan penggunaan lemak sebagai tenaga.

Sedap

Terdapat dalam rasa Coklat dan Strawberry yang disukai semua orang.

Mudah

Didatangkan dalam sachet dengan dos yang betul untuk pengambilan harian dan mudah dibawa ke mana mana seperti pejabat, balik kampung atau travel.

Tinggi Protein

Untuk membantu mengurangkan berat badan dan mengekalkan jisim otot supaya badan tidak lembik apabila kurus.

Selamat

Tidak mengandungi bahan terlarang.

Tanpa Gula

Terbaik untuk menurunkan berat badan dan lemak badan

Berkhasiat

Mengandungi bahan bahan terpilih dan Vitamin Campuran untuk memenuhi keperluan pemakanan badan

apa anda tunggu lagi?

Jangan lepaskan peluang ini. Yakin yang anda boleh turunkan berat badan dengan bantuan Pakar Dietitian kami. 

reviews Dari Pelanggan Kami

“Diet Caching memang terbaik, kalau diet sorang2 mesti asyik Ceat Day jer”
Puan Rohaya 35
“1st Time consume produk di pantau oleh Pakar Detitian.. higly rekemended”
Puan Zihan 36
“1st time diet kali ni berbaloi sbb di bantu oleh Pakar Dietitian dan diet lebih berdisiplin“
Puan Fatimah 42
“Banyak Inch loss di bhagian pinggang, dan badan dah rasa ringan, baru 14 hari.”
Puan Jamiyah 32
“Semakin semangat nk dapatkan berat ideal bila ada penurunan dan dapat nasihat dari Pakar Dietitian.”
Puan Rozi 46
“Terasa di hargai bila beli produk Dmagia ni sbb Pakar Dietitian betul2 bantu saya”
Puan Eli 30

Testimoni Dari Pelanggan Kami

Hasil Dari Group Coaching

TESTIMONI YANG TERBARU


Penyelesaian Penurunan Berat Badan & Tingkatkan Keyakinan Anda

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK BULAN OKTOBER

Pakej DMagia DietMealz

Soalan Lazim

Antara soalan-soalan yang sering ditanya oleh pengguna Dmagia DietMealz.

Ibu mengandung BMI normal tidak digalakkan mengambil Dietmealz. Walaubagaimanapun jika BMI melebihi 27 dan dinasihatkan mengawal berat oleh Dr, anda dinasihatkan tidak mengambil Dietmealz pada 6 bulan pertama kehamilan kerana dikhuatiri ibu berasa kenyang dan tidak mahu mengambil makanan yang seterusnya mengganggu bekalan nutrisi kepada bayi. 

Boleh tiada masalah.

Ambil buah sebab buah ada gula yang semula jadi. Jadi boleh menghilangkan rasa craving terhadap gula. Ambil lah dalam portion yang betul.

Sahur : 1 sachet Dietmealz + 2 kurma ( boleh tambah 1 keping roti wholemeal + peanut butter / tuna jika berat melebihi 70kg ) , Air kosong 800ml – 1L

Berbuka : 1 sachet Dietmealz + 2 kurma , 1 mangkuk kecil buah, Air kosong 800ml – 1L

Moreh ( 9-9.30 malam ) : hidangan suku suku separuh makanan sihat ( jika masih kenyang, kecilkan portion tapi jangan skip ya ) , Air kosong 800ml -1L

Semasa ambil Dietmealz boleh tambah wholemeal bread + telur / tuna / peanut butter / jam tanpa gula / buah . Digalakkan bancuh dietmealz bersama susu soya / almond milk tanpa gula . Semasa lunch , sama seperti orang biasa cuma portion lebih besar sikit dan ambil Calcium secukupnya. Breastfeeding mom nak kurus kena bagi anak menyusu dengan kerap kerana ia boleh menurunkan berat badan ibu. Senaman jangan lupa.

Boleh tetapi pastikan NO sugar ya atau ambil ja black coffee.

Ambil 1 sachet sahaja sehari dan boleh ambil pada bila-bila masa. Ikut kesesuaian jadual kita. Sebagai contoh kalau selesa untuk membuang pagi, ambil la Dietcleanz pada sebelah malam. Pengambilan DietCleanz sangat membantu penurunan berat yang cepat. Jika obese memang anda disaran untuk mengambil Dietcleanz setiap hari. 

Jika berbentuk kapsul boleh makan. Jika berbentuk liquid jangan makan kerana biasanya mengandungi kadar gula sangat tinggi kerana pengilang mahu cover rasa pahit herba

Hanya gula natural seperti stevia dan lakanto (monk fruit extract) dibenarkan. Itu pun ambik sikit je ya 

Boleh ambil WHOLEMEAL PASTA, WHOLEMEAL BREAD, WHOLEMEAL WRAP. JANGAN SESEKALI AMBIK MEE & KUEW TEYEW.

error: Content is protected !!
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...